Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 2 april 2015

Sony Xperia E4Sony Xperia E4 är en ny budget mobiltelefon med unibody konstruktion från Sony. Priset landar på 995 kr och för dom pengarna får man en okej smartphone. Den är helt tillverkad i plast och finns i färgerna svart eller vitt. Det sämsta med denna mobiltelefon är displayen som är på låga 540×460 pixlar samt är på 5 tum.
Xperia E4 är 137×74,6×10,5 mm. Det rör sig alltså om en lite mindre telefon. Den har avrundade kanter så den är skön att hålla i handen.
Den har 1 GB Ram minne samt drivs av en fyrkärnig MediaTek MT6582 processor på1,3 Ghz. Sony Xperia E4 går naturligtvis inte att jämföra med toppmodellerna men är ändå bra med tanke på det låga priset.
Kameran är på 5 Megapixlar vilket naturligtvis inte ger särskilt bra bilder.
Batteriet är på 2300 mAh alltså lika stort som till exempel det som sitter i Nexus 5 men i Sony Xperia E4 klarar batteriet upp till två dagar på en laddning och det bör anses vara väldigt bra. Dom flesta av dagens smartphones behöver laddas åtminstone en gång om dagen. Om du har en tajt budget eller behöver en billigare extra mobiltelefon kan jag rekommendera denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar