Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 20 april 2015

Sony Xperia M4 AquaSony Xperia M4 Aqua är en lite billigare vattentät smartphone med bra specifikationer. Designmässigt påminner den om toppmodellen Sony Xperia Z3. Den är tillverkad av plast och är en unibody konstruktion. 
Telefonens mått är 145,5 × 72,6 × 7,3 mm och den väger endast 136 gram.
M4 Aqua är IP 68 certifierad vilket innebär att den klarar av att ligga på 1,5 meters djup i upp till 30 minuter utan att ta skada. Låt mobilen torka i någon timme och sedan kan du använda den igen.
Displayen är på 5 tum och har 1280×720 pixlar. Det är alltså inte den bästa displayen på marknaden men den duger.
Sony Xperia M4 Aqua har ett Ram minne på 2 GB samt drivs av en åttakärnig Snapdragon 615 processor på 1,5 Ghz som är en typ av processor som brukar sitta i lite billigare modeller. Systemet flyter ändå på väldigt bra, snabbt och utan att lagga.
Internminnet är på 8 eller 16 GB beroende på vilken version av telefonen du väljer. Minneskapaciteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till 32 GB. På minneskortet går det däremot inte att spara applikationer eller spel.
Den har en huvudkamera på 13 Megapixlar. Det är en bra kamera med autofokus och LED blixt.
Batteriet på 2400 mAh klarar upp till två dagar på en laddning. Det är en av dom saker Sony är bra på och deras smartphones har oftast lång batteritid.
Sony Xperia M 4 Aqua kommer att släppas till försäljning i Juni och kommer att kosta
runt 3500 kr.
Denna smartphone passar dig som inte riktigt har råd med en Sony Xperia Z3 men ändå vill ha en vattentålig smartphone.
Däremot får du en smartphone med bättre specifikationer om du istället väljer en LG G3 men då får du klara dig utan vattentätheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar