Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 8 april 2015

ZTE Blade S6 PlusZTE Blade S6 Plus presenterades på Mobile World Congress 2015 i Barcelona men den går nu att köpa. 
Det rör sig om en phablet med avrundade kanter men platt framsida och baksida. Den är tillverkad av plast men med en falsk aluminium finish. Denna smartphone är 155 mm hög och 78 mm bred. Tjockleken ligger på 7,7 mm. Vikten landar på 139 gram.
Den runda hemknappen som sitter under displayen lyser i blått. 
Displayen på ZTE Blade S6 Plus är på 5,5 tum och har 720×1280 pixlar. Denna stora display ger bra levande och naturliga färger samt en bra betraktningsvinkel även fast det inte är en HD skärm.
Detta är en smartphone som passar dig som vill köpa ett lite billigare alternativ men ändå få okej specifikationer. Blade S6 Plus är inget kraftmonster men den duger.
Ram minnet är på 2 GB och den drivs av en 64 bitars åttakärnig Snapdragon 615 processor på 1,5 Ghz vilket är en processor som brukar sitta i mobiler i mellanklassen.
Internminnet är på 16 GB och minneskapaciteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till 128 GB. Tänk dock på att det inte går att spara spel eller appar på minneskortet.
ZTE Blade S6 Plus kommer med operativsystemet Android 5.0 Lollipop som är den näst senaste uppdateringen. Jag har Android 5.1 Lollipop installerat på min Nexus 5.
Batteriet är på 3000 mAh och detta är en vanlig storlek på så kallade Phablets eftersom stora displayer drar mer ström.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar och den främre kameran är på 5 Megapixlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar