Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 7 maj 2015

Blackberry LeapBlackberry Leap är en ny touch mobil från Blackberry. Den har alltså inte något Qwerty tangentbord vilket annars är vanligt hos det kanadensiska företagets smartphones.
Blackberry Leap har en enkel, ren design.Baksidan är tillverkad av mönstrad plast och är helt platt men kanterna är rundade så den är ändå skön att hålla i handen. Den har en unibody konstruktion vilket betyder att telefonen inte har något löstagbart bakstycke. 
Displayen på 5 tum har 720×1280 pixlar. Detta gör displayen till en okej display. Den ger skarpa bilder och bra färgåtergivning men förvänta dig inte en av dom bästa displayerna på marknaden.
Blackberry Leap har ett Ram minne på 2 GB samt drivs av en dubbelkärnig Snapdragon S4 processor på 1,5 Ghz. Just processorn är en liten besvikelse eftersom den modellen är tre år gammal. Man kunde ha satsat på något nyare. Till exempel Snapdragon 615 som är en typ av processor som brukar sitta i mobiler i mellanklassen.
Denna smartphone är knappast något kraftmonster men den klarar av vanliga uppgifter. 
Den har ett internminne på 16 GB och har plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB.
Blackberry Leap som främst riktar sig mot företagsmarknaden har också en mängd säkerhetsfunktioner. Den mobila säkerheten är en av dom stora fördelarna med Blackberrys smartphones.
Kameran är på 8 Megapixlar och den har autofokus och LED blixt.
Batteriet är på 2800 mAh och bör klara av en dags användande utan problem.
Den här mobilen passar dig som vill ha några lite billigare mobiltelefoner till företaget.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar