Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 29 maj 2015

Oppo R7Oppo R7 är en tunn unibody smartphone nästan helt byggd av aluminium. Den har avrundade kanter på baksidan vilket gör den skön att hålla i handen. 
På framsidan kurvas displayens glas lite lätt över telefonens kanter vilket ger en trevlig effekt.
Telefonen är 143 mm hög och bredden är på 71 mm. Den är endast 6,3 mm tunn. 
Powerknappen är placerad på vänster sida och volymknapparna på den högra sidan.
Oppo R7 har en bra AMOLED display på 5 tum och med 1080×1920 pixlar. Den har alltså en skarp HD display med bra färgåtergivning. 
Kameran som sitter i bakstyckets övre vänstra hörn är på 13 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Det är en fantastisk kamera som startar snabbt vilket är bra när man vill ta en bild på något som händer plötsligt.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar.
Denna smartphone har ett Ram minne på 3 GB och det är lite av en ny standard för flaggskepps mobiler. Oppo R7 drivs av en åttakärnig Snapdragon 615 processor på 1,5 Ghz. Denna typ av processor brukar sitta i mobiltelefoner i mellanklassen och inte i toppmodeller. Detta betyder inte att processorn är dålig men dyrare mobiltelefoner brukar ha kraftfullare processorer.
Den har ett internminne på 16 GB samt plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB.
Batteriet är på lite låga 2320 mAh vilket bör innebära att telefonen får svårt att klara av en dag på en laddning. Batteriet stöder dock snabbladdning och kan laddas 75 procent fullt på 30 minuter.
Oppo R7 har plats för dubbla sim kort och det är bra för dig som ofta reser mellan två olika länder eller dig som vill använda samma mobil som både jobbmobil och privat.
Oppos mobiltelefoner går inte att köpa i Sverige men det går att beställa dom via företagets nätbutik eller hos en importör.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar