Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 13 maj 2015

Xiaomi Mi 4iXiaomi Mi 4i är en smartphone tillverkad av plast den är alltså i motsats till Xiaomis toppmodeller inte tillverkad i plast täckt med ett lager av glas.
Xiaomi Mi 4i är en kompakt byggd unibody mobil med enkel rektangulär design.
Den har en LCD display på 5 tum och har 1080×1920 pixlar. Det är med andra ord en bra HD display med bra skärpa och färgåtergivning.
Den är 138 mm hög och 69,6 mm bred. Tjockleken ligger på 7,8 mm så det är en tunn mobiltelefon men man har trots det lyckats pressa in ett 3120 mAh batteri i chassit. Dessutom är batteriet ett sorts batteri som stödjer snabbladdning. Det laddar 40 procent fullt på en timme.
Xiaomi Mi 4i har ett Ram minne på 2 GB samt drivs av en fyrkärnig Snapdragon 615 processor på 1,7 Ghz. Denna processor brukar vara vanlig i mobiltelefoner i mellanklassen. Vilket är precis vad denna smartphone är.
Grafik kortet är en Adreno 405.
Tyvärr är internminnet på endast 16 GB och det finns ingen möjlighet att utöka minneskapasiteten eftersom det inte finns plats för minneskort.
Kameran är på 13 Megapixlar och har autofokus och dubbel LED blixt. Däremot har den inte optisk bildstabilisator.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Xiaomi Mi 4i kommer med operativsystemet Android 5.02 förinstalleratförinstallerat.
Telefonen finns i färgerna svart, vitt, gul, blå eller rosa.
Denna smartphone säljs i Indien och andra asiatiska länder men man kan hitta den hos importörer. Priset ligger runt 200 dollar. Alltså ungefär 1650 kr.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar