Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 15 maj 2015

ZTE Grand S3ZTE Grand S3 är en enkelt designad phablet med okej specifikationer. Det är en smartphone tillverkad av plast och med en betydligt mer funktionell än premium design. ZTE Grand S3 har alltså inte något lyxigt utseende. Bakstycket som är tillverkat av plast går att ta loss och batteriet är inte fastmonterat vilket innebär att batteriet går att byta om det börjar bli dåligt.
Telefonen är 155 mm hög och 77 mm bred. Tjockleken ligger på 9,8 mm.
Denna phablet har ett Ram minne på 3 GB samt drivs av en fyrkärnig Snapdragon 801processor på 2,5 Ghz. 
Processorn är väldigt bra trots att det inte är den senaste och bästa men allt flyter på bra. Telefonen klarar med lätthet av det mesta och den laggar inte.
Displayen är på 5,5 tum och har 1080×1920 pixlar. 
Internminnet är på endast 16 GB men mobilen har även plats för ett MicroSd kort på upp till 64 GB. Tänk dock på att varken appar eller spel kan sparas på minneskortet. 
Huvudkameran på bakstycket är på 16 Megapixlar och den har både autofokus och dubbel LED blixt. Det är en bra kamera som ger fina bilder men det mest intressanta med den här mobiltelefonen är den främre kameran på 8 Megapixlar. I den främre kameran sitter nämligen en ögonscanner som används för att låsa upp telefonen. Detta är en helt unik säkerhets funktion som ingen annan smartphone har.
ZTE Grand S3 har ett batteri på 3100 mAh. Det är ett stort batteri men en mobiltelefon med den här storleken på displayen behöver ett stort batteri för att klara av en dag på en laddning. Stora displayer drar nämligen mer ström.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar