Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 3 juni 2015

Lenovo S930


Lenovo S930 är en stor budgetmobil med en 6 tums LCD display. Displayen är på 720×1280 pixlar och det är mindre än hos toppmodeller i den här storleken. Detta är inget man märker av särskilt mycket men det är klart att om du håller en stor mobil med mer pixlar bredvid Lenovo S930 så märker du en klar skillnad. Displayen är dock helt okej och det är klart att om tillverkaren vill hålla nere priset på sin produkt så måste dom spara in på något.
Lenovo S930 är 170 mm hög och 86,5 mm bred. Tjockleken ligger på 8,7 mm. Telefonen väger 170 gram så den är rätt tung vilket kan vara en nackdel om du har för vana att prata länge i din smartphone.
Den har ett Ram minne på 1 GB och drivs av en fyrkärnig MediaTek processor på 1,3 Ghz.
Internminnet är på lite låga 8 GB och det är precis på gränsen att vara för lite. Du har troligen runt 6 GB tillgängligt för att spara till exempel bilder, applikationer eller spel.
Lenovo S930 har en kamera på 8 Megapixlar. Batteriet är på 3000 mAh och bör ha bra batteritid på grund av att mobilen inte har en HD display som drar mer ström.
Denna phablet passar dig som vill ha en stor smartphone och till ett lågt pris. Mobilen har dubbla simkortplatser vilket kan vara en fördel för personer som ofta reser mellan olika länder.
Lenovo S930 säljs inte i Sverige men kan beställas från amazon.com och då kostar den 1871 kr.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar