Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 25 juni 2015

LG L70LG L70 är en slimmad budgetmobil med tunn design och metalldetaljer. Det är inte riktig metall dock. Denna smartphone är byggd av en plast som kan kännas lite billig. Höjden är 127,2 och bredden är 66,8 mm. Telefonen är 9,5 mm tjock. 
LG L70 saknar dom fysiska knapparna på baksidan som  annars är en vanlig placering på mobiler från LG. Dessa knappar är istället placerade på framsidan under displayen. Jag personligen tycker om när knapparna är placerade på bakstycket men det finns även personer som inte alls gillar det. Fördelen med knapparna på baksidan är att långsidorna blir helt rena. Knapparna blir också lätta att komma åt med långfingret.
Displayen är en LCD display på 4,5tum och med 480×800 pixlar. Denna display är okej men är lite för dålig för dig som gärna tittar på film eller spelar spel i din smartphone.
Skärmen är täckt av ett lager Corning Gorilla glas 2 så det har ett visst skydd men dom flesta mobiltelefoner numera har Corning Gorilla glas 3 som är en senare och förbättrad upplaga.
LG L70 har ett Ram minne på 1 GB samt ett internminne på 4 GB. Det senare är tyvärr i minsta laget. Jag brukar rekommendera ett internminne på minst 8 GB. Själva operativsystemet och förinstallerade appar äter nämligen upp minst 2 GB av minneskapasiteten. Det innebär alltså att du bara har 2 GB till ditt förfogande.
Denna smartphone har minneskortplats på upp till 32 GB.
Kameran är på 5 Megapixlar och har autofokus och LED blixt.
Batteriet är på 2100 mAh och dom flesta budgetmobiler har batterier i den storleken. Tyvärr är 2100 mAh för lite för att klara av en dag på en laddning vid normalt användande.
LG L70 finns i färgerna svart eller vitt och den kostar runt 1200 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar