Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 15 juli 2015

Axon


Axon är en nylanserad smartphone med topp specifikationer. Den är byggd av en kombination av plast och metall men är till största delen byggd av metall. Den har en fin design och ger ett något lyxigare intryck.
Axon har en display på 5,5 tum och är på 1440×2560 pixlar. Det rör sig alltså om en QHD display så allt på den stora displayen blir skarpt och klart med bra färgåtergivning. Även betraktningsvinkeln är mycket bra.
Denna phablet har ett stort Ram minne på hela 4 GB vilket är bättre än hos konkurrenternas lite dyrare mobiltelefoner som ofta har 3 GB som mest.
Mobilen har en åttakärnig Snapdragon 810 processor på 2 Ghz. Processorn i kombination med det stora Ram minnet ger en snabb och kraftfull processor som klarar av väder dom mest intensiva arbetsuppgifterna utan att sakta ner eller lagga.
Internminnet är på 32 GB. Du kan alltså spara rätt så mycket i mobiltelefonen.
På baksidan har Axon något så ovanligt som två kameralinser som sammarbetar när du tar bilder. Detta innebär bland annat att du kan ändra fokus i bilden efter att den är tagen. Det är samma funktion som finns i HTC One M8. Dom bakre kameralinserna är på 13 Megapixlar respektive 2 Megapixlar.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Axons batteri är på 3000 mAh och det är en vanlig storlek på batterier i så här stora mobiltelefoner. För övrigt stöder batteriet snabbladdning.
Den här mobiltelefonen är tillverkad av ZTE och kommer till en början släppas till försäljning i Amerika. Det är däremot inte omöjligt att den kommer till Sverige i ett senare skede. Man kan ju alltid köpa den från någon importör.
Axon kostar 450 dollar och det motsvarar 3800 kr. I verkligheten kommer den att kosta mer eftersom moms och skatt inte är inräknad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar