Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 16 juli 2015

HTC Desire 626HTC Desire 626 är en nyligen presenterad budgetmobil i en serie av fyra stycken varav denna är den bättre. Det märks att HTC har lagt ner mycket arbete på att ta fram en bra design. HTC Desire 626 är nämligen en välbyggd unibody smartphone byggd av plast. 
Den har avrundadr hörn och kanter vilket gör den skön att hålla i handen. 
Desire 626 har en LCD display på 5 tum och med 720×1280 pixlar.
Den fyrkärniga Snapdragon 210 processorn på 1,1 Ghz klarar av lättare arbetsuppgifter men arbetar på lite långsamt ibland.
Ram minnet är på 1,5 GB. Jag brukar rekommendera att Ram minne på minst 1 GB så det är godkänt.
Internminnet är på 16 GB samt går att utöka med ett MicroSd kort på upp till 32 GB. 
Kameran är på 8 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Kameran är okej och ger hyfsade bilder. Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Batteriet är på 2000 mAh vilket är en vanlig storlek på batterier hos budgetmobiler. 
Batteriet kommer behöva laddas relativt ofta men med tanke på dom något sämre specifikationerna bör den nästan klara av en hel dag på en laddning. Både ett mindre antal pixlar på displayen och en svagare processor drar mindre ström för att hålla igång. En toppmodell behöver ett större batteri för att hålla igång systemet en hel dag.
Om du är på jakt efter en billig mobiltelefon kan HTC Desire 626 vara ett bra alternativ.
Priset ligger på runt 200 dollar vilket motsvarar 1700 kr. Ett verkligt pris om mobilem kommer att släppas i Sverige kommer att bli något högre än så.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar