Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 17 juli 2015

HTC One M9 Plus kommer till Europa
HTC One M9 Plus som släpptes till försäljning i Kina och Indien i Maj 2015 kommer nu att komma till Europa. Det är som namnet indikerar en uppgradering av HTC One M9 som kom tidigare i år. Den är byggd av samma material och har en liknande design men den är något högre och bredare än HTC One M9.
HTC One M9 Plus har en 5,2 tums LCD display på 1440×2560 pixlar så det är en QHD display. HTC One M9 har i jämförelse en 5 tums HD display. Under displayen sitter något som ser ut som en hemknapp men som egentligen är en fingeravtrycksläsare. På des sidor sitter högtalare med Boom sound. Dessa högtalare är av väldigt hög kvalitet och ger ett mycket bra ljud. Att spela spel, titta på film eller lyssna på musik blir alltså en upplevelse.
På baksidan sitter dubbla kameralinser precis som på HTC One M8 som kom förra året. Huvudkameran är på hela 20 Megapixlar och den har både autofokus och LED blixt. En av anledningarna till att ha dubbla kameralinser är att man kan ändra fokus på en bild efter att bilden har tagits.
HTC One M9 Plus har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB. Det finns plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB.
Denna lyxiga smartphone drivs av en åttakärnig MediaTek MT6795T processor på 2,2 Ghz. Den har alltså en annan processor än den som sitter i HTC One M9 som istället har en fyrkärnig Snapdragon 810 processor.
Batteriet är på 2840 mAh och bör klara en hel dag på en laddning.
HTC One M9 passar dig som vill ha en premium mobil med topp specifikationer. Denna mobiltelefon är välkonstruerad med en fin design.
Om du har funderat på att köpa en HTC One M9 bör du istället vänta på att denna smartphone släpps till försäljning eftersom detta är en bättre telefon.
Denna smartphone finns i färgerna Gunmetal grey, Silver Gold eller Amber Gold.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar