Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 2 juli 2015

Huawei Honor 7Huawei Honor 7 är en helt ny smartphone. Den har en mycket lyxig och premium design samt väldigt bra specifikationer och det till ett i samanhanget överkomligt pris. Det rör sig om en unibody mobil helt tillverkad i metall. Honor 7 har en platt konstruktion och dess kanter är smala och raka. Huawei Honor 7 är 143,2 mm hög och 71,9 mm bred. Tjockleken landar på 8,5 mm.
På bakstycket sitter en fingeravtrycksläsare. Denna är placerad under kameralinsen. Huvudkameran är på 20 Megapixlar och har autofokus och dubbel LED blixt. Det rör sig alltså om en bra kamera som ger fina bilder.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar vilket är ovanligt bra för en kamera som sitter på framsidan.
Displayen är en LCD display på 5,2 tum och har 1080×1920 pixlar. Det är en HD display så bilden är alltså skarp och bra men den har med andra ord ingen QHD display som är vanlig hos andra flaggskepps mobiler nu för tiden. Detta kan dock vara en fördel eftersom en QHD display också drar mer batteri.
Honor 7 har ett Ram minne på 3 GB samt drivs av en åttakärnig HiSilicon Kirin 935 processor på 2,2 Ghz.
Internminnet är antingen på 16 eller 64 GB beroende på vilken version av telefonen du väljer.
Det finns plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB.
Den enklare varianten kostar runt 2700 kr och den med mer internminne kostar 3300 kr.
Huawei Honor 7 kommer troligen släppas till försäljning i Sverige senare i sommar.
Telefonen finns i färgerna svart, vitt eller guld. Denna smartphone är helt klart ett bra köp eftersom den av så pass bra kvalitet och också har mycket bra specifikationer.
En annan smartphone som även den är helt konstruerad av metall är HTC One M9 och den kostar runt 6000 kr. Detta pris gäller 32 GB versionen. Bara som en jämförelse.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar