Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 9 juli 2015

LG G4sLG G4s är en nyligen presenterad smartphone i G4 familjen. Den har en liknande design som flaggskepps mobilen LG G4 men har sämre specifikationer än toppmodellen. Den har däremot samma premium design och är precis som LG G4 lite lätt böjd. Det kommer inte finnas en variant med läderbakstycke utan den kommer vara tillverkad helt i plast. 
Det faktum att den har en böjd konstruktion gör den väldigt skön att hålla i handen. Bakstycket går att ta loss vilket är en fördel eftersom det förlänger telefonens livslängd. Ett dåligt batteri går då nämligen att byta ut på ett lätt sätt. 
Man kan också ha ett extra batteri med sig till exempel på resan. Detta går ju inte med unibody konstruktioner.
Samtliga knappar sitter som vanligt på baksidan så mobilens sidor är helt blanka. Där finns varken knappar eller luckor för sim kort.
Displayen är på 5,2 tum och med 1920×1080 pixlar. Att jämföra med LG G4 som har en QHD display på hela 1440×2560 pixlar. 
LG G4s har ett Ram minne på 1,5 GB samt ett internminne på 8 GB.
Denna smartphone drivs av en åttakärnig Snapdragon 615 processor på 1,5 Ghz.
Processorn arbetar på bra och klarar av det mesta utan problem. 
Huvudkameran är på 8 jag Megapixlar och bör ge helt okej bilder.
Batteriet är på låga 2300 mAh. Detta betyder att det finns en risk att man kommer behöva ladda batteriet lite oftare än en gång om dagen.
Android 5.1.1 Lollipop kommer förinstallerat och detta är den senaste versionen av detta operativsystem.
Denna bra mobiltelefon i mellansegmentet passar dig som vill ha en lite mindre telefon som underlättar enhandsfattning. Den är helt enkelt för dig som gillar LG G4 men som tycker att den är för stor.
LG G4s kommer att kosta runt 440 dollar och det blir omräknat till svenska pengar 3800 kr. Hänsyn har då inte tagits till moms och dylikt så sannolik hamnar det verkliga priset något högre.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar