Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 31 juli 2015

Motorola Moto G 2015Den nyligen presenterade Motorola Moto G är den tredje nya mobiltelefonen från Lenovo ägda Motorola och den billigaste av dom tre. Detta innebär också att den har sämst specifikationer av dessa smartphones.
Denna den tredje generationen Moto G kommer med en delvis ny design. Den största skillnaden är nog kameramodulen som har blivit mer definerad eftersom den omgärdas av ett metallhölje. Detta är en fin detalj som höjer mobilens design.
Moto G serien är känd för att erbjuda ganska generösa specifikationer i en fint designad smartphone. Man får alltså mycket för pengarna när man köper en Motorola Moto G och den nya mobiltelefonen är inget undantag.
Man får en mobiltelefon som drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,4 Ghz samt en LCD display på 5 tum med 720×1280 pixlar.
Moto G finns i två olika varianter. Den ena har ett Ram minne på 1 GB samt ett internminne på 8 GB. Den andra varianten har ett Ram minne på 2 GB samt ett internminne på 16 GB. Den senare är alltså mycket bättre och jag skulle rekomendera ett köp av den istället eftersom prisskillnaden inte är så stor och man får en mycket bättre smartphone.
Båda har plats för ett MicroSd kort på upp till 32 GB.
Den bakre huvudkameran är på 13 Megapixlar och har LED blixt. Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Motorola Moto G har många nyttiga funktioner som Moto Assist och Quick Capture. Med funktionen Quick Capture kan du öppna kamera applikationen genom att skaka på telefonen. På det sättet kan du snabbt ta en bild.
Moto G är IP X7 certifierad vilket innebär att den är vatten tålig och klarar av att vara på 3 meter djupt vatten i upp till trettio minuter. Det är naturligtvis en bra design detalj som få mobiler i den här prisklassen brukar ha.
Batteriet är på 2470 mAh och det är okej men det hade ju inte skadat om det hade varit större.
Ett svenskt pris landar på runt 2000 kr.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar