Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 20 juli 2015

Oppo Mirror 5Oppo Mirror 5 är en ny smartphone som kommer att släppas till försäljning inom kort. Det är en fint designad smartphone med lite lägre specifikationer.
En ram av aluminium löper runt telefonens kanter och detta gör att mobilen känns stadig och välkonstruerad. Det som gör att Oppo Mirror 5 sticker ut i mängden rent designmässigt är baksidan som har en reflekterande diamantliknande yta, utformad med kristallsegment. Detta ger ett lyxigt och unikt utseende. Mirror 5 är 143,4 mm hög och 71,2 mm bred.
Detta är en tunn mobiltelefon på 7,7 mm.
Oppo Mirror 5 har en display på 5 tum 540×960 pixlar. Den har alltså inte direkt någon HD display men den duger för dig som mest använder mobiltelefonen för att ringa.
Den har ett Ram minne på 2 GB samt ett internminne på 16 GB. Man kan utöka minneskapasiteten med ett MicroSd kort på upp till 128 GB. På minneskortet går det däremot inte att spara applikationer eller spel.
Mobilen drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz. Denna processor är vanlig i mobiltelefoner i mellanklassen.
Den klarar med lätthet av dom vanligaste arbetsuppgifterna men är långt ifrån den starkaste processorn på marknaden.
Kameran är på 8 Megapixlar och den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Batteriet är på 2420 mAh och den klarar knappt av en dag på en laddning. Jag brukar rekommendera ett batteri på minst 230 mAh så den får alltså godkänt på den punkten.
Det är osannolikt att Oppo Mirror 5 kommer att kunna köpas i Sverige eftersom Oppo är en helt okänd tillverkare för svenskarna. Den som är intresserad kan ju alltid köpa den från någon importör.
Priset är för tillfället okänt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar