Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 6 juli 2015

ZTE Nubia Z9ZTE Nubia Z9 är en ny smartphone med ett fantastiskt batteri och en kraftfull processor. 
Den finns i tre olika varianter och dessa är Classic, Elite och Exclusive. Den jag ska informera om här är den vanliga versionen det vill säga Classic. 
ZTE Nubia Z9 ger direkt intrycket av att vara av bra kvalitet. Det är helt enkelt en välkonstruerad mobiltelefon som är byggd av metall och glas. En ram av aluminium löper runt telefonens kanter och både fronten och baksidan är täckta av ett lager glas. Den har en platt konstruktion precis som dom flesta andra smartphones som är tillverkade av glas och metall.
Displayen är på 5,2 tum, är av typen LCD och har 1080×1920 pixlar vilket innebär att det är en HD display. Den har ett så kallat 2.5D glas vilket innebär att displayens kanter är lätt böjda och går ner något över mobilens kanter. Displayen kan väckas från viloläget när du dubbelknackar på den. 
ZTE Nubia Z9 har en höjd på 147,4 mm samt en bredd på 68,3 mm. Tjockleken är på 8,9 mm. Detta är en rätt så tung mobiltelefon eftersom den väger 192 gram. Det kommer alltså ta tid att vänja sig för dig som hade en tunn och lätt smartphone innan du köpte denna produkt.
Denna smartphone har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB. Det finns ingen plats för ett minneskort så det minne du har från början måste du klara dig på hela telefonens livslängd.
Detta kraftpaket drivs av en åttakärnig Snapdragon 810 processor på 2 Ghz.
Batteriet som är på 2900 mAh klarar lätt av en hel dag på en laddning. Till och med efter flera timmars spelande eller filmtittande. Batteritiden imponerar med andra ord.
Nubia Z9 har en fysisk kameraknapp och det förhöjer upplevelsen när man tar bilder. Huvudkameran är på 16 Megapixlar och har autofokus, optisk bildstabilisator och LED blixt.  Denna kamera tar bra bilder.
Denna smartphone finns i färgerna svart, vitt eller guld.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar