Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 26 augusti 2015

Månadens fynd. ( September 2015 )LG G Flex 2 är en unikt designad smartphone med sin böjda konstruktion. Telefonen är väldigt fin och välkonstruerad och till och med finare i verkligheten än den är på bild.
Dess konstruktion gör att den sticker ut i mängden av mobiltelefoner som ofta ser väldigt likadana ut och den är dessutom flexibel så du kan till exempel ha din smartphone i bakfickan på dina byxor utan att riskera att knäcka den när du sätter dig. 
Bakstycket har ett skydd som minskar repor. Om du skulle råka få någon ytlig repa på baksidan går den att få bort genom att du gnuggar på repan med fingret. Friktionen och värmen får helt enkelt repan att försvinna på några minuter.
Det billigaste pris jag har hittat är hos Orange där luren kostar 3320 kr och det är otroligt billigt med tanke på vad du får för pengarna. Du får nämligen en böjd P-OLED display på 5,5 tum på 1080×1920 pixlar samt en smartphone som har en åttakärnig Snapdragon 810 processor på 1,5 Ghz.
LG G Flex 2 har en kamera på 13 Megapixlar och den har laser autofokus och dubbel LED blixt.
Batteriet är på 3000 mAh vilket är en vanlig storlek hos så kallade phablets.
Denna smartphone finns i två olika varianter. Den ena har 2 GB Ram minne och ett internminne på 16 GB. Det är den jag tipsar om här. Den andra varianten har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB.
LG G Flex 2 passar dig som gillar att äga någonting med en unik design. Något som skiljer sig från mängden och som samtidigt har bra funktioner och specifikationer.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar