Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 24 augusti 2015

Marshall LondonFörstärkartillverkaren Marshall har nu även en smartphone i sin produkt katalog. Telefonen heter Marshall London och är nog den ultimata musikmobilen eftersom den förutom dom vanliga specifikationerna och funktionerna som brukar finnas hos vanliga mobiltelefoner även har ett extra stort fokus på ljudet. Marshall London har två framåtriktade högtalare med högt och bra ljud. Dessa är betydligt mycket bättre än de som sitter i de flesta andra smartphones. Den har också högtalare som är placerade på mobilens ena sida.
Ljudkortet för det finns naturligtvis ett sådant kommer från Cirrus Logic. På telefonens topp finns dubbla uttag för hörlurar. Du kan alltså lyssna på samma musik som din kompis när ni till exempel åker buss tillsammans. Kompisen pluggar helt enkelt in sina hörlurar i din Marshall London. 
Mobilen kan användas i en musikstudio eller ihop med en DJ utrustning. Den har en mängd applikationer och funktioner som passar dig i musikbranschen.
Denna smartphone passar helt enkelt både dig som är musiker och dig som älskar musik. Det går att spela in ljud men då behövs en adapter för om du inte har det tror telefonen att du försöker spela upp ljud istället.
Marshall Londons design påminner om Marshalls gitarrförstärkare med sitt lädermönstrade bakstycke, knappar av mässing och gummi runt mobiltelefonens kanter. 
När det gäller ljudet hamnar denna smartphone i toppklass men det är något helt annat när det gäller dom övriga specifikationerna. Där hamnar den mer i mellanklassen.
Displayen är på 4,7 tum och är på 720×1280 pixlar. Denna display är helt okej med bra skärpa och färgåtergivning men den är långt ifrån dom bästa displayerna på marknaden.
Marshall London drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz. 
Ram minnet är på 2 GB och Internminnet är på 16 GB. Minneskapasiteten går att utöka med ett MicroSd kort.
Batteriet är på 2500 mAh och det är utbytbart eftersom mobilens bakstycke går att ta loss. Detta är en klar fördel i mina ögon eftersom det gör det möjligt att alltid ha med sig ett extra batteri. 
Huvudkameran är på 8 Megapixlar.
Marshall Londons pris landar runt 5000 kr. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar