Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 31 augusti 2015

Rykten om Sony Xperia Z5.Sony Xperia Z5 är en kommande toppmodell från Sony. Den har en unibody konstruktion, är vattentät och har en liknande design som dom tidigare flaggskepps mobilerna från Sony. Sony Xperia Z5 är byggd av metall och glas. 
Du får en rektangulär platta med en aluminiumram runt kanterna samt härdat glas på bakstycket. Ingen ny och revolutionerande design alltså.
En fingeravtrycksläsare kommer sitta på mobiltelefonens ena kant. Detta är en ovanlig placering av fingeravtrycksläsare. Dom flesta har den i hemknappen alternativt på mobilens baksida.
Displayen påstås bli en 5,2 tums display med 1920×1080 pixlar men det är nog mer troligt att det kommer bli en display med mer pixlar än så. 
Den påstås även enligt envisa rykten få ett Ram minne på hela 4 GB. Z5 kommer i så fall inte vara den första mobiltelefonen med så stort Ram minne eftersom One Plus 2 som redan har lanserats har just 4 GB Ram minne. Alltså den versionen som har 64 GB internminne.
När det gäller Sony Xperia Z5s internminne bör det landa runt 32 till 64 GB beroende på vilken variant av telefonen man väljer. 
Ryktet säger att mobilen kommer drivas av en Snappdragon 820 processor men eftersom samma rykten pekar på att mobilen ska presenteras någon gång i September är detta föga troligt. Denna processor är nämligen inte färdigutvecklad ännu. Då är det betydligt mer troligt att den kommer att ha antingen en Snapdragon 808 processor eller en Snapdragon 810 processor. 
Batteriet kommer enligt vad som sägs vara på 4500 mAh. Om det är sant kommer bateritiden bli fantastiskt bra. Sony är nämligen väldigt bra på att se till att deras batterier är optimerade för att räcka länge. Deras mobiltelefoner stänger av alla funktioner som inte används för att dra ner på strömförbrukningen.
Kameran kan vara en på 20,7 Megapixlar eller till och med ändå bättre för det förekommer även uppgifter om en kamera på 23 Megapixlar.
Hur mycket av ryktena som faktiskt stämmer får framtiden utvisa. Sonys mobildivision går rätt dåligt så vi får hoppas på en succé för Sony denna gång.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar