Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 10 september 2015

Alcatel OneTouch Go PlayAlcatel OneTouch Go Play är en färgglad och tålig budgetmobil med ett nästan rent Android operativsystem.
Den är vatten, damm och stöttålig genom att den är IP67 certifierad. 
Bakstycket har ett prickigt mönster och ramen runt mobilen går i två olika färgtoner. Telefonen är helt tillverkad av plast.
Displayen är på 5 tum och har 720×1280 pixlar.
Alcatel OneTouch Go Play har ett Ram minne på 1 GB samt ett internminne på endast 8 GB. Detta är helt klart på gränsen till för lite. Denna smartphone passar alltså inte dig som vill installera många applikationer i din mobiltelefon eftersom det innbyggda minnet snabbt fylls upp. Tänk även på att operativsystemet och förinstallerade appar tar upp en del av minnet redan när du köper telefonen. 
Det finns plats för ett MicroSd kort på upp till 32 GB men där går det inte att spara spel eller applikationer. 
Att investera i ett minneskort är en rekommendation.
Go Play drivs av en Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz.
Denna processor är vanligt förekommande i budgetmobiler.
Den bakre Huvudkameran är på 8 Megapixlar och har autofokus och LED blixt.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Batteriet är på 2500 mAh och bör därför åtminstone klara en hel dag på en laddning vid vanligt användande. Hur länge batteriet räcker beror förstås på hur du brukar använda din mobiltelefon. Den som till exempel spelar mycket spel eller ser på film och videos måste naturligtvis ladda batteriet ofta.
Alcatel OneTouch Go Play kan passa dig som har en aktiv livsstil och som därför behöver en lite tåligare smartphone. Detta är ett något billigare alternativ.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar