Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 3 september 2015

Huawei G8Huawei G8 har precis presenterats på IFA Mässan i Berlin. Det är en mobiltelefon som ligger i det övre segmentet av mobiler i mellanklassen. Man får en mycket premium design men något sämre specifikationer än toppmodellernas. Detta är en mycket fin och välkonstruerad phablet gjord av metall och glas. På baksidan under kameran på 13 Megapixlar sitter en fingeravtrycksläsare. Kameran har Optisk bildstabilisator, autofokus samt dubbel LED blixt.
Fingeravtrycksläsare börjar bli mer och mer vanligt och kan numera även hittas hos mobiltelefoner i mellanklassen. Det är en trend jag bedömmer kommer bli ändå mer vanligt förekommande framöver eftersom det är en säkerhetslösning som konsumenterna efterfrågar.
Huawei G8 har bra specifikationer men den passar inte dig som absolut måste ha den senaste och kraftfullaste processorn men den passar den vanliga användaren.
Mobilen har en LCD display på 5,5 tum och har 1080×1920 pixlar. Det rör sig alltså om en väldigt bra HD display.
Ram minnet är på 3 GB samt internminnet är på 32 GB. Den lite billigare varianten har 2 GB Ram minne och 16 GB internminne. Det är dock alltid bäst att satsa på den något dyrare versionen  om man har råd eftersom den har bättre specifikationer.
Denna phablet drivs av en åttakärnig 64 bitars Snapdragon 615 processor på 1,7 Ghz.
Batteriet är på 3000 mAh vilket är en vanlig storlek på batterier hos smartphones med den här skärmstorleken.
Det operativsystem som kommer förinstallerat är Android 5.1.1 Lollipop och det är bra eftersom det är en av dom senaste uppdateringarna.
Huawei G8 finns i färgerna svart, vitt eller guld.
Denna smartphone kommer att släppas till försäljning i Europa inom kort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar