Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 28 september 2015

Huawei Honor 4xHuawei Honor 4x är en enkelt designad budgetmobil tillverkad av plast. Bakstycket ger ett bra grepp på grund av det mönstrade bakstycket.
Den finns i färgerna svart eller vitt.
Honor 4x har en LCD display på 5,5 tum och denna display har 720×1280 pixlar. Denna display är okej men pixeltätheten blir inte så hög på grund av att den har en så pass
stor display.
Den har ett Ram minne på 2 GB samt ett internminne på endast 8 GB vilket är på gränsen till för lite. Just internminnet är det som är sämst med den här mobiltelefonen. Jag brukar rekommendera ett internminne på minst 8 GB eftersom ett mindre internminne fylls på otroligt fort vilket i slutänden gör din mobil långsam och i det närmaste obrukbar.
Det finns plats för ett MicroSd kort på upp till 32 GB och att investera i en sådan är nödvändigt.
Huawei Honor 4x drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz. Trots att den inte direkt är ett kraftpaket arbetar processorn på relativt bra. Mycket beroende på den låga mängden bloatware. Mycket förinstallerade appar tynger ner systemet och det slipper man alltså här.
Många andra budgetmobiler arbetar långsamt vid multitasking samt när man spelar lite mer tekniskt avancerade spel men det är inte fallet här.
Operativsystemet som kommer förinstallerat är Android 4.4.2 KitKat med Emotion UI 3.0 som ett lager ovanpå.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Batteriet är på 3000 mAh och det är en vanlig storlek hos smartphones med en display storlek på 5,5 tum. En stor display förbrukar nämligen mer ström och detta gör även en stark processor. En annan sak dom påverkar batteriförbrukningen är displayens pixeltäthet. En QHD display till exempel drar väldigt mycket ström för att hålla igång.
Priset på denna budgetmobil landar på runt 2300 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar