Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 23 september 2015

Xiaomi Mi 4CXiaomi Mi 4c kommer i alla fall till en början endast att säljas i Kina. Det är verkligen synd eftersom man när man köper en Xiaomi Mi 4c får otroligt mycket prestanda för pengarna och den är förmodligen den smartphone som just nu ger mest valuta för pengarna.
Mobiltelefonen är en unibody konstruktion och är tillverkad av färgglad plast. Den finns i färgerna svart, vitt, blått, orange eller rosa.
När det gäller laddningen har den en USB-C kontakt och batteriet stödjer snabbladdning.
Företaget Xiaomi är kända för att tillverka och sälja bra mobiltelefoner till billigare priser än många konkurrenter på marknaden.
Denna budgetmobil drivs av en sexkärnig Snapdragon 808 processor på 1,8 Ghz. Detta är en väldigt bra och kraftfull processor som är vanlig i toppmodeller. Den brukar alltså vara vanligt förekommande i betydligt dyrare smartphones.
Xiaomi Mi 4c har en LCD display på 5 tum och denna display har 1080×1920 vilket innebär att det är en HD display. 
Dennna smartphone finns i två olika varianter. Den ena med 2 GB Ram minne och ett internminne på 16 GB. Den andra har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB. Det finns ingen plats för minneskort.
Batteriet är på 3080 mAh.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar och har autofokus och dubbel LED blixt.
Priset för den variant som har mindre internt minne landar runt motsvarande 1700 kr och den lite bättre varianten kostar runt 2000 kr.
Den här mobiltelefonen passar dig som inte är så fokuserad på vilket märke din telefon har och som helt enkelt prioriterar specifikationer framför vem som har tillverkat mobiltelefonen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar