Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 22 oktober 2015

Blu Studio Energy 2
Blu Studio Energy 2 är en ny smartphone från den amerikanska mobiltillverkaren Blu. Denna smartphone har en fin unibody design och är byggd av plast men en ram av aluminium löper runt dess kanter vilket gör att telefonen känns mer premium än den annars hade gjort.
Det rör sig om en mobiltelefon i mellansegmentet.
Displayen är på 5 tum och denna display har 1280×720 pixlar. Displayen är okej men räkna inte med att det ska vara den skarpaste och bästa displayen på marknaden.
Ram minnet är på 1,5 GB samt ett internminne på 16 GB. Det finns också plats för ett MicroSd kort.
Blu Studio Energy 2 drivs av en fyrkärnig MediaTek MT6735 processor på 1,3 Ghz. Detta är en typisk processor i smartphones i mellanklassen. Den klarar lätt av alla vanliga arbetsuppgifter men det hade inte gjort något om den hade varit kraftfullare däremot är det är vad man får räkna med när det kommer till lite billigare mobiltelefoner.
Det bästa med Blu Studio Energy 2 är nog att trots att det är en relativt tunn mobiltelefon med en tjocklek på 10 mm så har man lyckats få in ett batteri på 5000 mAh. Denna smartphone är alltså ett utmärkt alternativ till dig som prioriterar batteritiden. Batteriet klarar med lätthet av mer än en dag på en laddning.
Huvudkameran är på 8 Megapixlar och den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Det operativsystem som kommer förinstallerat är Android 5.0 Lollipop. Vilket är en av dom senaste uppdateringarna av detta operativsystem.
Blu Studio Energy 2 kostar runt 179 dollar vilket motsvarar 1500 kr. Räkna dock med ett högre svenskt pris på grund av skatter och avgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar