Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 23 oktober 2015

Huawei Ascend P2


Huawei Ascend P2 är en smartphone i mellansegmentet. Den är inte direkt ny men den är värd att nämna ändå.
Detta är en unibody mobil med en enkel fyrkantig design. Denna smartphone är alltså inte något som sticker ut i mängden.
Huawei Ascend P2 har en 4,7 tums display på 1280×720 pixlar som skyddas av Gorilla Glas 2. Displayen är okej men hamnar långt ifrån toppmodellernas.
Den har ett Ram minne på 1 GB samt ett internminne på 16 GB. En stor del av minneskapasiteten försvinner till operativsystemet och förinstallerade appar. Det internminne som tillverkarna anger är det totala minnet.
Mobilen har ingen plats för minneskort så du måste klara dig med det internminne du har i mobiltelefonen.
Huawei Ascend P2 drivs av en fyrkärnig Cortex A9 processor på 1,5 Ghz.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Denna kamera ger okej bilder men är långt ifrån den bästa 13 Megapixel kameran på marknaden.
Den främre kameran är på 1,3 Megapixlar.
Batteriet är på 2420 mAh. Detta batteri kan vid normalt användande en och en halv dag på en laddning. Den här mobiltelefonen passar dig som prioriterar batteritiden före prestanda och design.
Priset ligger på 3300 kr och det bör anses något för dyrt med tanke på att du kan få till exempel en LG G Flex 2 för nästan samma pris och den är både nyare och har betydligt bättre specifikationer.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar