Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 1 oktober 2015

LG V10LG V10 är en ny super premium phablet från LG. Som vanligt sitter knapparna på baksidan av mobiltelefonen.
Ramen som löper runt telefonen är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet.
Både fronten och baksidan är täckt av ett lager Dura Guard som är ett material som skyddar mobilens yta från repor och skador.
I hemknappen som sitter monterad på baksidan finns en fingeravtrycksläsare. Just detta är något som har blivit mer och mer vanligt.
Den har en QFE2550 closed loop antenn som ger en bättre ljudkvalitet vid telefonsamtal samt som förbättrar mottagningen.
LG V10 har en LCD display på 5,7 tum och den är på 2560×1440 pixlar. En mindre sekyndär display sitter mot toppen av mobiltelefonens framsida. Denna display som LG kallar Second Screen arbetar oberoende av den större displayen. Den ger helt enkelt information utan att huvud displayen slås på vilket förbättrar mobilens batteritid. Man kan ställa in den att visa vädret, tiden, datumet och hur mycket batteri som är kvar. Den mindre displayen visar dig även när du får ett sms, mail eller telefonsamtal utan att störa dig när du till exempel tittar på film eller spelar spel på den vanliga skärmen.
LG V10 har ett Ram minne på 4 GB samt ett internminne på 64 GB. Det finns också plats för ett MicroSd kort på upp till otroliga 2 Terabyte.
Denna phablet drivs av en Snapdragon 808 processor. Det vill säga samma processor som sitter i LG G4 som ju är en väldigt kraftfull processor som klarar av allt utan problem.
Den bakre kameran är på 16 Megapixlar och har optisk bildstabilisator.
På fronten sitter dubbla kameror på 5 Megapixlar.
Batteriet är på 3000 mAh vilket är en vanlig storlek på batterier i phablets.
Detta är alltså långt ifrån någon budgetmobil så priset lär bli rejält högt. LG V10 är en välkonstruerad smartphone med fin design och väldigt bra specifikationer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar