Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 30 oktober 2015

One Plus XOne Plus X är en ny smartphone som trotts sin lyxiga design och bra specifikationer säljs till ett väldigt bra pris. Mobilen består av dubbla glaspaneler som hålls ihop av en ram av aluminium. Upplägget ger en mycket robust och premium konstruktion.
Nackdelen med att ha ett lager glas på baksidan är förstås att den lätt får fungeravtryck. En sådan design innebär att du måste torka av din mobiltelefon rätt ofta.
One Plus X har en 5 tums display på 1920×1080 pixlar. Den har med andra ord en mindre storlek än sin storebror One Plus 2 som har en display på 5,5 tum.
Den har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 16 GB. Minneskapasiteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till 128 GB. I One Plus X finns även alternativet att ha dubbla simkort men om man väljer detta går det inte att samtidigt ha ett minneskort i mobilen. Detta eftersom man använder samma Simkorts lucka för båda alternativen.
One Plus X drivs av en fyrkärnig Snapdragon 801 processor på 2,3 Ghz. Snapdragon 801 är en topp processor från 2014 och är alltså inte helt ny men den är ändå väldigt kraftfull och snabb. One Plus 2 däremot har en nyare Snapdragon 810 processor.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar
Den främre kameran är på hela 8 Megapixlar vilket är ovanligt bra för att vara en främre kamera.
Operativsystemet som kommer förinstallerat är Oxygen vilket är ett väldigt anpassningsbart operativsystem med mängder av olika inställningsmöjligheter.
Batteriet är på 2525 mAh.
One Plus X är den tredje mobiltelefonen från företaget One Plus. Detta företag är känt för att ta fram smartphones med otroligt bra byggkvalitet och specifikationer men till ett betydligt billigare pris än sina konkurrenter. Priset på en One Plus X ligger på 2549 kr inklusive moms.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar