Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 24 november 2015

Huawei Y360Huawei Y360 är en lågbudgetmobil som kostar så lite som 600 kr. Denna billiga enkla användarvänliga smartphone passar som en första mobil till ditt barn eller som en extra mobiltelefon ifall din vanliga lur går sönder.
Eftersom den är så otroligt billig bör du inte ha för höga förväntningar. Man får nämligen oftast det man betalar för.
Huawei Y360 har en LCD display på 4 tum och denna display har 480×854 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 245. Det rör sig alltså knappast om någon display av hög kvalitet men den duger om du uteslutande ska använda telefonen för att ringa.
Den drivs av en fyrkärnig MediaTek MT6582 processor på 1,2 Ghz.
Ram minnet är på låga 512 MB och internminnet är på 4 GB. Minneskapasiteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till 32 GB. Om du köper en Huawei Y360 är en absolut rekommendation att investera i ett minneskort på grund av att internminnet är så litet. Tänk på att du har långt ifrån 4 GB internminne till ditt förfogande eftersom själva operativsystemet och förinstallerade appar äter upp mycket av detta internminne.
Kameran på baksidan av mobiltelefonen är på 5 Megapixlar och ger alltså inte så bra bilder. Den främre kameran är på 2 Megapixlar.
Batteriet är på 1730 mAh. Den har ett för litet batteri för att klara av en dag på en laddning men dom sämre specifikationerna hjälper något. Till exempel skulle en kraftfullare processor samt en bättre display innebära att mobilens batteri töms betydligt snabbare. Jag brukar rekommendera ett batteri på minst 2300 mAh.
Huawei Y360 finns i färgerna svart eller vitt.
Tillverkaren Huawei är kända för att ha prisvärda mobiltelefoner i sitt sortiment och numera har dom även smartphones som kan konkurrera med  dyrare flaggskepps mobiler men denna smartphone ligger i det lägre budgetsegmentet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar