Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 2 november 2015

Motorola Droid Turbo 2Motorola Droid Turbo 2 är en ny kommande smartphone vars bästa egenskaper är det långa batterilivet och den tåliga displayen. Displayen ska enligt tillverkaren Motorola bestå av fem lager glas vilket ska göra denna display splitterskyddad. Denna display är på 5,4 tum och har 2560×1440 pixlar.
Motorola Droid Turbo 2 är byggd av metall och plast. Telefonen är relativt tjock med sin tjocklek på 9,2 mm. Idag är det ju modernt med betydligt tunnare mobiltelefoner.
Anledningen till att den är så knubbig är att man ska få plats med det stora batteriet på 3760 mAh. Detta batteri stödjer snabbladdning och klarar enligt tillverkaren 48 timmar på en laddning vid vanligt användande. Om det stämmer är det verkligen imponerande. Dom flesta av dagens smartphones klarar en dag på en laddning.
Motorola Droid Turbo 2 som i Europa kommer att säljas under namnet Motorola Moto X Force har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på antingen 32 GB eller 64 GB beroende på vilken variant du väljer.
Minneskapasiteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till otroliga 2 Terabyte.
Den drivs av en åttakärnig Snapdragon 810 processor på 1,5 Ghz. Mobilen har alltså en ny och kraftfull processor som klarar allt utan problem.
Den bakre huvudkameran är på 21 Megapixlar och har autofokus och dubbel LED blixt.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Denna smartphone passar dig som prioriterar batteritiden. Med tanke på att föregångaren aldrig har lanserats i Sverige är det föga troligt att Motorola Droid Turbo 2 kommer att släppas till försäljning i Sverige.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar