Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 20 november 2015

ZTE Blade S7


ZTE Blade S7 är en väldesignad smartphone i mellansegmentet. Runt dess kanter löper en ram av aluminium. Bakstycket är byggd av plast men övertäckt av ett lager glas. Detta är numera en vanlig design.
Specifikationerna är betydligt bättre än dom brukar vara för mobiler i den här prisklassen.
ZTE Blade S7 har en LCD display på 5 tum och eftersom denna display är på 1080×1920 pixlar rör det sig om en HD display.
Under  den skarpa displayen sitter en fingeravtrycksläsare som är placerad i hemknappen. Fingeravtrycksläsare är något som har blivit allt vanligare även hos lite billigare mobiltelefoner. I början fanns dessa endast i dyra toppmodeller.
Denna smartphone har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB. Minneskapasiteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till 64 GB.
Den drivs av en åttakärnig Snapdragon 615 processor på 1 Ghz och denna processor är vanligt förekommande i mobiltelefoner i mellanklassen.
ZTE Blade S7 har ett batteri på 2500 mAh vilket är en okej storlek. Jag brukar rekommendera ett batteri på minst 2300 mAh för att man ska slippa ladda batteriet ofta. Detta är extra viktigt när det gäller smartphones med en unibody konstruktion eftersom batteriet slits ut i förtid om man laddar ofta. Livslängden hos din mobiltelefon kan därmed riskera att förkortas eftersom man inte kan byta till ett nytt batteri.
Den bakre kameran är på 13 Megapixlar och har autofokus och LED blixt.
Det operativsystem som kommer förinstallerat är Android 5.1.1 Lollipop och det är en av dom senaste uppdateringarna. Android 6.0 Marshmallow är fortfarande rätt så ovanligt förekommande. Det är i stort sett endast Nexus mobiler som har fått denna uppdatering. Nexus är nämligen Googles egna smartphones och dom äger även operativsystemet Android.
ZTE Blade S7 är en bra budgetmobil som ger mycket för pengarna. Den passar dig som tycker att specifikationerna är viktigare än vem som har tillverkat telefonen. Priset landar på 278 dollar vilket motsvarar 2420 kr. Räkna dock med ett högre svenskt pris på grund av moms och avgifter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar