Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 2 december 2015

LG G4. En återblick.


LG G4 är en av årets bästa mobiltelefoner.
Den påminner något designmässigt med föregångaren LG G3 men har bland annat ett annat mönster på bakstycket. LG är en av få tillverkare av toppmodeller som fortfarande har bakstycken som går att ta loss nu när dom flesta tillverkare satsar på unibody konstruktioner i sina flaggskepps mobiler.
LG G4 har förutom den vanliga plasten även varianter med ett äkta läderbakstycke. Dom mobiler som har en baksida av läder ger ett mer lyxigt intryck men nackdelen är att lädret slits efter ett tags användande. Om du vill hålla din LG G4 lika fräsh hela tiden innebär det tyvärr att du måste köpa nya bakstycken ofta eller satsa på modellerna som är tillverkad helt i plast.
Denna phablet har en LCD display på 5,5 tum och denna display har 1440×2560 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 538. Det rör sig alltså om en väldigt bra display som skyddas av Gorilla Glas 3.
Jag föredrar personligen mobiltelefoner med stora skärmar eftersom jag ser många fördelar med dessa. Mediekonsumtion blir en ren njutning. Med en stor display ser man helt enkelt bättre när man till exempel tittar på streamad film eller spelar spel.
Förutom det blir det lättare att använda mobilen för att skriva text.
Denna smartphone har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB. Minneskapasiteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till otroliga 128 GB.
Den drivs av en sexkärnig Snapdragon 808 processor på 1,8 Ghz.
Detta är en mycket bra och kraftfull processor som klarar av allt utan problem.
LG G4 har en huvudkamera på 16 Megapixlar vilket är en förbättring från föregångaren som har en kamera på 13 Megapixlar. Denna kamera har laser autofokus, optisk bildstabilisator samt LED blixt. Det är en kamera av hög kvalitet och det finns inget att klaga på när det gäller den.
Batteriet är på 3000 mAh och stödjer både trådlös laddning och snabbladdning. Den kan ladda upp 60 procents batterikapasitet på 30 minuter.
En populär funktion i årets flaggskepps mobiler saknas tyvärr här nämligen en fingeravtrycksläsare.
Den här mobiltelefonen passar alla som har lite högre krav på sin smartphone. Alltså er som använder era mobiltelefoner till precis allt. Allt från att spela avancerade spel, titta på film, surfa eller betala räkningar.
LG G4 kostar numera runt 4300 kr det vill säga ungefär 1000 kr mer än föregångaren LG G3 som är ett billigare alternativ.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar