Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 6 januari 2016

Månadens fynd (Januari 2016).Det mest anmärkningsvärda när det gäller LG G Flex 2 är den unika designen. Den har en böjd flexibel konstruktion samt är byggd av plast. Den böjda designen gör att mikrofonen hamnar något närmare munnen och detta förbättrar samtalsljudet. Det gör även filmtittande och spelande mer njutningsfullt. Den böjda formen medför att mobilen ligger skönt i en bakficka.
Bakstycket är täckt av ett lager av ett självläkande material som skyddar mobilen från repor. När LG G Flex fått en repa gnuggar man några sekunder på stället och då ser den ut att försvinna.
Denna smartphone har fantastiska specifikationer och en häftig design som gör att den sticker ut från mängden av mobiltelefoner och med tanke på detta är priset på telefonen otroligt lågt. LG G Flex 2 är helt enkelt ett mycket bra köp med tanke på vad man faktiskt får för pengarna.
Man får en böjd P-OLED display på 5,5 tum och displayen har 1080×1920 pixlar.
Det vill säga en HD display skyddad av Gorilla Glas 3.
LG G Flex 2 drivs av en av dom snabbaste och kraftfullaste processornerna på marknaden nämligen en åttakärnig Snapdragon 810 processor på 2 Ghz.
Denna smartphone finns i två varianter den ena har 2 GB Ram och ett internminne på 16 GB och den andra har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB.
Den jag tippsar om här är den med 16 GB internminne.
Det går att utöka minneskapasiteten med ett minneskort på upp till 128 GB. Räkna inte med att MicroSd kortet ska kompensera för det något snåla internminnet. Eftersom det inte går att spara applikationer eller spel där.
Den bakre huvudkameran är på 13 Megapixlar och har laser autofokus och dubbel LED blixt. Den främre kameran är på endast 2,1 Megapixlar. Detta är något för lite.
Batteriet är på 3000 mAh vilket är en vanlig storlek på batterier i mobiltelefoner i den här storleken.
Hos Orange kan man få den här mobiltelefonen för bara 2618 kr och det är ett otroligt bra pris för en mobiltelefon med dom här specifikationerna och funktionerna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar