Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 14 mars 2016

Samsung Gear S2 ClassicSamsung Gear S2 Classic är en ellegant och premium smartklocka med en klassisk design. Den är konstruerad av rostfritt stål och har ett läderarmband. Detta är en av två modeller. Den andra är mindre påkostad och heter Samsung Gear S2.
Båda har en rörlig boettring med vilken du styr din klocka. Det finns även två knappar på klockans kant. En är en tillbaka knapp och den andra är hemknappen.
Med dessa kan man bland annat öppna applikationer samt läsa sms.
Displayen är på 1,2 tum och har 360×360 pixlar vilket ger en pixeltätheten på 302 ppi.
Samsung Gear S2 Classic har ett RAM minne på 512 Megabyte och ett internminne på 4 GB.
Batteriet är på 250 mAh och stödjer trådlösladdning.
Denna smartwatch är IP68 Certifierad vilket innebär att den är vatten och dammtålig. Just detta är ju nästan ett måste när det gäller klockor eftersom de utsätts för väder och vind. De ligger ju inte skyddade i en ficka likt en smartphone.
Samsung Galaxy Gear S2 Classic har en dubbelkärnig egentillverkad Exonys 3250 processor på 1 Ghz.
En smartwatch är ett armbandsur som man kan använda till mycket mer än att endast se tid och datum. Det är lite som att ha en liten smartphone på handleden. När du har anslutit din klocka till din mobiltelefon kan du få aviseringar som sms, E-post, missade eller inkommande samtal och du kan förutom det hålla koll på sociala medier.
Smarta klockor säljer inte så mycket ännu men det beror troligen på att konsumenterna inte känner till att de finns eller att de inte vet vad man faktiskt kan göra med en smart klocka. Jag tror att det kommer säljas betydligt fler smartwatches i en nära framtid och de kommer konkurrera ut vanliga armbandsur.
En Samsung Gear S2 Classic har ett pris på runt 3500 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar