Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 18 april 2016

Apex LauncherLaunchers har under lång tid varit en integrerad del av operativsystemet Android även om det fortfarande inte är något som majoriteten känner till. De flesta som köper en mobiltelefon verkar nöja sig med det system som kommer förinstallerat. Men om du inte gillar hur dina startskärmar, ikoner eller widgets ser ut kan du enkelt ladda ner en valfri launcher från Google Play Store för att på det sättet ändra mjukvarans design helt.
Apex Launcher är ett bra exempel på en sådan app som syftar till att ge en ren Android design men med några extra funktioner.
De standard teman som finns i Apex Launcher har tyvärr en enkel design men du kan ändra detta genom att också installera andra teman från Google Play Store. Det är alltså finktionerna som gör denna launcher så intressant.
Apex Launcher handlar mer om att öka din kontroll över dina startskärmar och appmenyer. Du kan flytta ett löjligt stort antal applikationer till varje startskärm om du skulle vilja det. Apparnas ikoner går att förminska så att de blir väldigt små.
Man växlar mellan startskärmarna genom att scrolla i en enda riktning hela tiden.
När du håller en ikon nedtryckt gör det att en popup meny öppnas och där finns alternativen för att ändra ikonens storlek eller helt enkelt ta bort den helt. Det sistnämnda är praktiskt för därmed behöver man inte dra upp ikonen hela vägen upp till papperskorgen i toppen av displayen.
Apex Launcher passar dig som vill ha saker och ting på ditt sätt och gärna pillar med inställningar för att få ett resultat som du är nöjd med.
Att installera en launcher är ett bra sätt att ge nytt liv till din mobiltelefon och på så sätt skjuta på att investera i en ny. Det är också möjligt att få en ny design av mjukvaran i din lur ifall du inte skulle tycka om det som mobiltillverkaren har i sin produkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar