Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 19 april 2016

Launcher 8Många människor har berömt Microsofts Windows operativsystem till smartphones för sin enkelhet och minimalistiska design med snygga ikoner, effekter och menyer.
Launcher 8 är en utmärkt app för dig som vill uppleva Windows operativsystem på din Android mobil. När du har installerat Launcher 8 kommer din mjukvara att se ut som den i en Windows mobil.
Naturligtvis finns här många möjligheter till att anpassa allt efter hur du personligen vill ha det. Man kan bland annat ändra låsskärmens design och funktion, lägga till egna bakgrunder samt ändra layout med mera.
Du få ett windows liknande statusfält och ditt vanliga Android statusfält döljs.
Det finns även en funktion som heter Live Gallery som visar dina fotografier på ett fint sätt.
Det är värt att påpeka att det inte är Microsofts som har gjort den här applikationen så du får ju inte riktiga Windows utan det här är en välgjord kopia av det systemet.
Launcher 8 går alltså inte att jämföra med Google Now Launcher som är framtagen av Google själva och därför ger ett äkta Android.
Däremot får du en känsla av Windows.
Den här appen passar dig som tycker om hur Windows mjukvara ser ut men som inte vill äga en Windows mobil av någon anledning. Du kanske inte gillar mobilernas design eller det faktum att det finns så få appar som är framtagna till Windows. Eller du har kanske funderingar på att köpa en Windows mobil för första gången men känner dig osäker och därför vill testa operativsystemet innan du bestämmer dig.
Oavsett orsak är Launcher 8 ett bra och intressant alternativ till operativsystemet Android.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar