Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 27 april 2016

LeEco Le 2 Pro


LeEco Le 2 Pro är en mycket intressant smartphone på grund av att den både är välkonstruerad och har väldigt bra prestanda. Detta är en mobiltelefon byggd av metall och har en elegant och premium design.
Displayen är på 5,5 tum och har 1080×1920 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 401 ppi.
LeEco Le 2 Pro har med andra ord en bra HD display. Att den inte har en QHD display är en fördel för batteritiden eftersom en bättre display också tömmer batteriet fortare.
Under displayen sitter hemknappen och i denna finns en fingeravtrycksläsare. Majoriteten av dagens lite bättre smartphones har en fingeravtrycksläsare.
Ram minnet är på 4 GB och internminnet är på 32 GB. Här finns ingen plats för ett minneskort däremot har telefonen dubbla Simkort platser.
Processorn som driver det hela är en tiokärnig MediaTek Helio X25 processor på 2,5 Ghz. Denna processor är kraftfull och snabb.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar och den bakre kameran är på hela 21 Megapixlar samt har autofokus och LED blixt.
Batteriet är på 3000 mAh och bör klara minst en dag på en laddning.
LeEco Le 2 Pro har inget hörlursuttag utan man använder USB Typ C porten för att plugga in hörlurarna och denna lösning är något som kommer att bli alltmer vanligt den närmaste framtiden.
Detta innebär dock att man inte kan använda vanliga hörlurar då dessa måste passa med mobilens  USB port.
Många kinesiska mobiltelefon tillverkare erbjuder bra produkter till ett billigare pris och LeEco är en av de senaste i raden av intressanta kinesiska företag med den affärsidén.
En LeEco Le 2 Pro går inte att köpa i butik i Sverige så om du vill köpa en måste du importera den.
Dess pris hamnar runt 230 dollar vilket motsvarar ungefär 1870 kr men före moms och avgifter. Mobilen blir alltså något dyrare än så men ger fortfarande mycket för pengarna. Den här mobiltelefonen passar dig som prioriterar bra specifikationer och fin design framför kända märken. Helt enkelt dig som gärna vill ha en unik mobil som få andra har.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar