Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 15 april 2016

Nova LauncherDu kanske inte känner till att mjukvaran i din mobiltelefon kan vara väldigt olik jämfört med den i en annan telefon från en annan tillverkare men så är det.
Den del av operativsystemet som användaren ser kan anpassas till din personliga smak och den kan anpassas genom att du helt enkelt installerar en tredjeparts launcher från Google Play Store. På så sätt kan bland annat startsidorna, widgets och ikoner bytas ut i ett svep.
Nova Launcher är ett exempel på en populär sådan och den är populär på grund av att den är väldigt anpassningsbar, mer än många andra launchers är. I den kan du ställa in otroligt mycket och behöver inte nöja dig med vad utvecklarna av applikationen har tänkt sig.
Faktum är att här finns nästan oändligt många möjligheter att skräddarsy det hela efter hur du vill ha det.
Du kan till exempel konfigurera alla rader och kolumner för att passa dina appar och widgets. Ändra storlek och design på ikonerna och så mycket mer.
Förutom detta är denna launcher optimerad för att göra så att allt flyter på snabbt och tyst utan att lagga.
Nova Launcher passar bäst till dig som vill och vågar testa dig fram. Dig som har behovet att kunna pilla med inställningar för att få allt så bra som möjligt. Den passar förstås inte dig som bara vill ladda ner en app för att därefter bara använda den precis som den är utan att ändra någonting alls. För dig passar till exempel Google Now bättre.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar