Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 7 oktober 2016

Spigen skyddande MobilfodralOm du letar efter ett tåligare mobilfodral till din smartphone kan du kolla in Spigens produkter.
Spigen Tough Armor fodralen är företagets mest populära skyddande fodral eftersom de ger mest skydd mot fallskador. De är utformade för att vara så tunna som möjligt men ändå ge ett så bra skydd som möjligt.
De är robusta och ger ett grovhugget intryck.


Mobilfodralen har en dubbel lagrig design, en som består av ett chassi byggt av TPU och en matt plast ram som köper runt fodralets kanter. Kombinationen av TPU och polykarbonat ger en ren design med raka linjer längs kanterna. TPU är en mjukare sorts plast som är mer böjlig och därmed ger ett väldigt bra skydd mot stötar.
Fronten är oskyddad men mobilfodralet skyddar ändå framsidan av din smartphone ifall du skulle råka tappa din telefon och den landar i en konstig vinkel. Här finns nämligen en kant som höjer sig något över displayen och erbjuder ett vist skydd så att du slipper en spräckt display.Dessa fodral ger ett betydligt bättre skydd än lite mer vanliga plånboksfodral och är ofta ett bra mycket effektivare skydd för din mobiltelefon. Den passar till många olika modeller och jag tycker personligen om designen. Tyvärr skyddar inte Spigen Tough Armor displayen lika mycket som jag skulle vilja men det går förstås att ett köpa ett skärmskydd också.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar