Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 3 februari 2017

Honor 8 Lite
Honor 8 Lite är en budgetmobil som släpptes till försäljning alldeles nyligen.
Den delar samma glas och metall design som vanliga Honor 8 men har svagare prestanda samt saknar de dubbla kameralinserna på baksidan. Fingeravtryckläsaren sitter dock fortfarande placerad på baksidan.
LCD displayen är på 5,2 tum och har 1080×1920 pixlar. Pixeltätheten blir därmed 424 ppi. Den 2.5D kurvade skärmen her luren en modern design.
Ram minnet är på 3 GB och internminnet är på 16 GB. Det finns plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB. Ett så litet inbyggt minne kan vara okej men är för lite för många av dagens konsumenter. Mycket av detta utrymme är förbrukat redan innan du har packat upp din nya smartphone. Både systemet och förinstallerade applikationer tar upp mycket plats.
En åttakärnig HiSilicon Kirin 655 processor på 2,1 GHz sitter under chassit.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar och den bakre kameran är på 12 Megapixlar och har autofokus. Den framåtriktade kameran har en vidvinkel lins vilket är imponerande med tanke på att det är just en främre kamera. Du kan alltså om du vill ta en gruppbild med denna kamera.
Det inbyggda batteriet är på 3000 mAh.
Honor 8 Lite kommer med Android 7.0 men med Huaweis hårt anpassade skinn Emotion UI 4.1 som tar tid att vänja sig med.
De svarta och vita varianterna finns att skaffa redan nu, medans guld varianten kommer i slutet av Februari. Den blå modellen släpps någon gång i Mars. Telefonen har ett pris runt 2490 kr och det är förstås ett bra pris.
Honor 8 har nått stora framgångar rent försäljningsmässigt och den nya mobiltelefonen kommer sannolikt sälja minst lika bra.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar