Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 22 februari 2017

Honor 8 ProHonor 8 Pro är en kommande flaggskepps mobil som till en början har släpts till försäljning i Kina under namnet Honor V9.
Den kommer alltså senare att säljas under ett annat namn när telefonen lanseras i Europa.
Detta är en stor mobiltelefon med en LCD display på 5,7 tum och denna display har 1440×2560 pixlar.
Skärmen är en 2.5D display vilket betyder att glasets kanter rinner över lurens kanter på ett tjusigt sätt.
Ram minnet är på 4 eller 6 GB beroende på vilken variant av mobiltelefonen du väljer att köpa. Den med ett lägre Ram minne har ett inbyggt minne på 64 GB och det är troligen den som kommer att nå Sverige. Den bättre varianten har ett internminne på hela 128 GB.
Båda dessa modeller har plats för ett minneskort på upp till 128 GB men där kan du inte spara appar.
Mobilen drivs av en fyrkärnig HiSilicon Kirin 960 processor på 2,4 GHz som ger gott om kraft och som samtidigt är snabb.
Honor 8 Pro delar samma design som lillebor Honor 8. Den har kanter av metall och är byggd av plast men både fronten och baksidan har täckts av ett lager glas. Baksidan reflekterar ljus på ett vackert sätt eftersom det består av flera lager av glas över varandra.
På baksidan sitter två kameralinser på 12 Megapixlar och de har laser autofokus och LED blixt.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar.
En bit under de två kameralinserna sitter en fingeravtryckläsare som med andra ord är plaserad på lurens baksida.
Honor 8 Pro har ett batteri på 4000 mAh vilket borgar för en väldigt bra batteritid.
I mobiltelefonens underkant sitter en USB Typ C port och det är den nya standarden för laddningskablar och därmed är Honor  8 Pro framtidssäkrad. Antalet mobiltelefoner med USB Typ C har på senare tid ökat mer och mer även om långt ifrån alla nya telefoner kommer med den nya standarden och tyvärr kan detta ställa till problem. Eftersom den gamla typen av laddare inte passar ihop med den nya porten innebär ofta att du om du glömmer din laddare hemma sällan kan låna en laddare av någon bekanta, detta eftersom det fortfarande är fler som har smartphones med den äldre typen av kablar.
Honor som är ett undermärke till Huawei kommer med deras skinn Emotion UI 5.0 och det är baserat på Android 7.0 Nougat som är en färsk uppgradering av systemet.
Honor 8 Pro kommer ha ett pris runt 377 dollar vilket direktöversatt blir runt 3600 kr och det är förstås ett bra pris så mobilen blir ett utmärkt alternativ för dig som vill ha mycket för pengarna. Ett eventuellt svenskt pris kommer dock bli högre på grund av momsen och det är något som flera billigare mobiltelefoner lider av eftersom de därmed inte blir fullt lika billiga som de är i andra länder.
Detta är en väldigt intressant smartphone med en fin, elegant design och topp prestanda och detta till ett överkomligt pris. Jag personligen föredrar större mobiltelefoner eftersom de blir så mycket bättre multimedia enheter. En mobiltelefon med en mindre display blir helt enkelt inte riktigt lika njutningsfull att använda för att titta på streamad film eller spela spel och att skriva eller läsa dokument blir betydligt besvärligare på en mindre smartphone.
https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar