Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 10 februari 2017

Lg Watch StyleLG Watch Style är en ny smartklocka från LG som har en elegant design och bra specifikationer. Klockan har en tunn, elegant design och den runda urtavlan är byggd av blästrad, rostfri stål.
Displayen är av typen P-OLED och är på 1,2 tum. Pixlarna är på 360×360 pixlar.
Ram minnet är på 512  MB och internminnet är på 4 GB.
LG Watch Style drivs av en Snapdragon Wear 2100 processor på 1,1 GHz.
Batteriet är på 240 MAh och klarar nätt och jämnt en dag på en laddning.
Denna smartklocka är vattentålig då den har en IP67 Certifiering vilket innebär att den tål regnvatten men knappast överlever att tappas på djupt vatten.
Det nya operstivsystemet Android Wear 2.0 ger bättre funktioner till smartklockor men LG Watch Style är inte den bästa klockan för att visa upp systemet. Den saknar nämligen pulsmätare, högtalare för att besvara samtal samt saknar möjlighet till mobila betalningar via NFC.
Operstivsystemet är dock snabbare och lättare att använda än tidigare versioner.
En smartklocka är ett tillbehör till mobiltelefoner och fungerar alltså inte som det är tänkt utan en mobiltelefon. En smartklocka och en mobiltelefon kopplas samman med Bluetooth och då går det bland annat att läsa sms, mail och hålla koll på sociala medier. Själva urtavlans design går att byta ut och det är möjligt att installera applikationer på klockan.
Det säljs fortfarande relativt få smartklockor i världen men detta är en marknad som troligen kommer att växa de närmaste åren.
En LG Watch Style har ett pris runt 249 dollar vilket motsvarar ungefär 2500 kr och det är ett okej pris med tanke på den prestanda man får. LG har dock samtidigt som denna klocka släppts lanserat en mer sportig modell som är dyrare men samtidigt erbjuder bättre specifikationer och fler funktioner.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar