Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 10 mars 2017

Fenzie E-handel

Fenzie 

Fenzie.se är en ny nätbutik som kommer att lanseras inom kort och vi kommer ha ett varierat utbud av olika produkter som vi kommer att säljer till överkomliga, konkurrenskraftiga priser. Hos oss hittar du ett ständigt växlande utbud inom allt från mobiltelefoner, mobil tillbehör, hörlurar till barnryggsäckar och leksaker. Faktum är att vi erbjuder så mycket fler produkter i vår E-handel så besök oss gärna för att se alla våra bra produkter. Vårt engagemang för kvalitet kommer alltid förbli oförändrat och
ett av våra mål är att erbjuda varor av bra kvalitet och detta med en utmärkt service så att vi får nöjda kunder som gärna fortsätter att handla hos oss.
Du som kund är oerhört viktig.
Vi lovar att se till så att du som kund hos Fenzie ska känna dig trygg och säker. Vi kommer ha både kortbetalning och Faktura som betalmetoder redan i början.
Det ska vara enkelt att handla hos Fenzie och vi satsar mycket på att ha så snabba, effektiva och säkra leveranser som möjligt.
Vi vet att man när man beställer något på nätet vill få hem produkterna så fort som möjligt och detta har vi tagit fasta på.
E-handeln utvecklas starkt och har blivit en del av vardagen för många.


Vi svenskar blir allt mer digitala i vårt konsumentbeteende och tjugo procent av försäljningen skedde 2015 via mobilen. Denna andel bör rimligtvis ha ökat vid det här laget. Det är inte så konstigt att fler och fler handlar online. Med bara ett par klick på surfplattan, mobiltelefonen eller datorn kan du vara färdig med din beställning och man kan gå vidare till att göra viktigare saker.
Fenzie är öppet dygnet runt, sju dagar i veckan, 365 dagar om året.http://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar