Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 29 mars 2017

fenzie.se öppnar nu portarna.


Nu är det äntligen dags! Fenzie drar igång i skarpt läge så nu går det att beställa produkter utan problem. Hos fenzie.se kan du betala med direktbetalning till vårt bankgiro eller med 14 dagars Faktura och vi levererar oftast dina varor inom 1 till 3 dagar. Vi är fullt medvetna om hur viktigt det är som kund att få hem sin beställning fort eftersom vi själva känner likadant när vi som privatpersoner beställer saker på nätet. Därför satsar vi hårt på att ha snabba leveranser inom hela Sverige.
Vi på Fenzie strävar ständigt efter att ge dig som kund en härlig shopping upplevelse, både genom så grundläggande saker som att erbjuda produkter av bra kvalitet och det till billigare priser. Det är förstås alltid viktigt att själva hemsidan är upplagd på ett logiskt och enkelt sätt så att det blir lätt att hitta det man letar efter. Att beställa går snabbt och effektivt.
Fenzie kör även ofta med olika kampanjer och erbjudanden till våra kunder så besök gärna vår nätbutik regelbundet för att ta del av dessa.
Ambitionen är att ha ett brett sortiment av produkter till rimliga priser samt att ge våra kunder en så bra service som möjligt.
Hoss oss kan du handla tryggt och säkert.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar