Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 6 mars 2017

Huawei P10 PlusHuawei P10 Plus är som namnet antyder en större variant av Huawei P10.
Mobiltelefonen är konstruerad av metall, är relativt tunn och lägger till en kurvad display likt Samsungs toppmodell Samsung Galaxy S7 Edge.
Dessutom har fingeravtryckläsaren flyttats från baksidan till fronten. Denna sitter nu inbäddad i Hemknappen.
Huawei P10 Plus har en LCD display på 5,5 tum och den har 1440×2560 pixlar. Pixeltätheten landar på 540 ppi. Telefonen har med andra ord en skarp och bra display med fantastisk skärpa och färgåtergivning.
Telefonen finns i två olika varianter. Den ena har ett Ram minne på 4 GB samt ett internminne på 64 GB och den andra har ett Ram minne på 6 GB och ett internminne på hela 128 GB. Här finns alltså gott om plats och du kan till och med utöka minneskapaciteten med ett minneskort på upp till 256 GB.
Det som driver det hela är en åttakärnig HiSilicon Kirin 960 processorer på 2,4 GHz. Detta är en kraftfull topp processor som klarar av det mesta utan problem.
På baksidan sitter två kameralinser med Leica optik. En kamera är på 20 Megapixlar och den andra är på 12 Megapixlar och de har optisk bildstabilisator, laser autofokus och dubbel LED blixt. Det är klart att du kan ta väldigt bra bilder med dessa högkvalitativa kameralinser. Detta är ju trots allt en flaggskepps mobil och prestandan är därefter.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar.
Denna smartphone har mycket bra ljud genom att den har 24 bitars Audio på 192 kHz.
Huawei P10 Plus har ett stort batteri på 3750 mAh och batteriet stödjer snabbladdning. Kombinationen av ett stort batteri och snabbladdning är naturligtvis den ultimata.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 7.0 Nougat som är en av de allra senaste versionerna av systemet och det är förstås alltid bra att ha en så färsk version som möjligt. Alla mobil tillverkare har sitt egna skinn och Huaweis heter Emotion UI 5.1 och det rör sig om ett hårt anpassat skinn som ligger långt ifrån ett rent Android.
Huawei P10 Plus har ett pris från 699 Euro vilket direktöversatt blir runt 7054 kr så denna smartphone är långt ifrån billig. När du köper en flaggskepps mobil får du förstås den allra bästa prestandan, funktionerna och designen men det är inte nödvändigt för alla att ha en toppmodell utan det beror helt och hållet på hur du använder din mobiltelefon. Om du mest använder din smartphone för att ringa samtal duger en betydligt billigare mobiltelefon.
Huawei är världens tredje största tillverkare av mobiltelefoner och de har på senare år bara blivit bättre och bättre på att ta fram otroligt bra smartphones. Tyvärr är de fortfarande relativt okända i Sverige och det är förstås synd. Fler borde upptäcka Huaweis mobiltelefoner för att de erbjuder så mycket.
https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar