Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 17 mars 2017

Lenovo Moto E3Lenovo Moto E3 är en budgetmobil som släpptes till försäljning i September 2016.
Den är konstruerad av plast och har avrundade kanter och hörn men baksidan är helt plan. I nedre delen av fronten sitter en högtalare av bra kvalitet och det faktum att ljudet riktas mot dig när du använder mobilen är en klar fördel. Mobilen hamnar prestanda mässigt långt ifrån toppmodellerna men är ändå en okej mobiltelefon med tanke på det låga priset.
Lenovo Moto E3 har en LCD display på 5 tum och denna display har låga 720×1280 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 294 ppi (pixels per inch).
Ram minnet är på endast 1 GB och internminnet är på 8 GB och det är förstås synd att det inbyggda minnet är så pass litet. En stor del förbrukas redan av själva operstivsystemet och förinstallerade applikationer och det är inget unikt för den här luren utan det gäller alla smartphones. Det minne en tillverkare anger är alltid det totala internminnet. Ett litet internminne innebär att du inte har mycket plats för dina egna appar, bilder, musik och filer. Denna smartphone blir fort full med innehåll vilket kommer bli irtiterande rätt fort. Att den har plats för ett minneskort på upp till 32 GB hjälper bara delvis.  Delvis eftersom det sällan går att spara appar på MicroSd kort.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 6.0 Marshmallow och det är inte den senaste versionen av systemet men det är relativt nytt. Operstivsystemet är som vanligt när det gäller Motorola telefoner rent och avskalat, precis som Google har tänkt sig det.
Moto E3 har en fyrkärnig Mediatek MT 6735P processor på 1 GHz.
Batteriet är på 2800 mAh och eftersom telefonen har svagare prestanda blir batteritiden mycket bra och du kan till och med införskaffa ett extra batteri eftersom det går att byta ut. Bakstycket går att ta loss för att på det sättet kunna komma åt batteriet. Den här mobiltelefonen saknar både snabbladdning och trådlös laddning vilket inte är så konstigt för detta är en budgetmobil.
Den bakre kameran är på 8 Megapixlar och har autofokus och LED blixt medans den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Lenovo Moto E3 har en prislapp runt 990 kr och det är ett godtagabart pris med tanke på specifikationerna.
Om du inte har allt för höga krav och mest använder din mobiltelefon för att ringa samtal kan den här mobiltelefonen vara något som passar dig.
Har du lite högre krav kan istället titta på en Sony Xperia XA som har bättre specifikationer men då kostar den också dubbelt så mycket som Lenovo Moto E3.

https://www.fenzie.se/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar