Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 9 mars 2017

Samsung Galaxy S6 EdgeNär Samsung Galaxy S6 Edge lanserades i April 2015 hade den en då unik design med sina kurvade långsidor och den kom i en mängd olika färger. Vi konsumenter kunde då inte få tag på den utan tvekan vackraste varianten, den smaragdgröna Samsung Galaxy S6 Edge. Denna variant av telefonen är nu kampanjvara hos Fenzie.se som är en E-handel på nätet.
Förutom en väldigt fin och ovanlig färg har mobiltelefonen​ också en bra prestanda och användbara funktioner.
Displayen är en AMOLED display på 5,1 tum och den har 1440×2560 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 577 ppi. Denna display är med andra ord väldigt skarp och en ren njutning att titta på. Även färgåtergivningen är utmärkt. Skärmen skyddas av Gorilla Glas 4.
Under displayen i Hemknappen sitter en fingeravtryckläsare av hög kvalitet som låser upp din mobil snabbt och korrekt.
Mobilen har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32, 64 eller otroliga 128 GB. Det finns tyvärr inte någon plats för att minneskort.
Det som håller hela paketet igång är en åttakärnig Exynos 7420 Octa processor på 2,1 GHz. Processorn är en mycket kraftfull processor som Samsung själva har tillverkat.
Den bakre kameran är på 16 Megapixlar och har optisk bildstabilisator, autofokus samt LED blixt. Den främre kameran är på 5 Megapixlar och som vanligt hos Samsung's​ toppmodeller är dessa kameror av hög kvalitet som ger fantastiska bilder.
Det inbyggda batteriet är på 2600 mAh och detta är en okej storlek med tanke på själva mobiltelefonen​s storlek men dagens flaggskepps mobiler har ofta större batterier än så. Batteriet stödjer trådlös laddning.
Samsung Galaxy S6 Edge är en unibody konstruktion av metall och glas så batteriet går inte att byta ut själv och detta kan vara en nackdel. Ett inbyggt batteri förkortar en smartphones livslängd. När batteriet väl är slut efter ett par års användning blir också mobiltelefonen det även fast den i övrigt kan vara i ett bra skick..
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 5.0.1 Lollipop men det är möjligt att uppdatera till Android 6.0 Marshmallow.
Om du är intresserad av en grön Samsung Galaxy S6 Edge till ett billigare pris kan med fördel besöka Fenzies hemsida. Där kostar den 4688 kr och det är ett bra pris med tanke på mobiltelefonens design och topp specifikationer.
Mitt råd är att alltid fundera igenom hur du använder din mobiltelefon innan du bestämmer dig för vilken du ska köpa. Handla aldrig mobil på impuls för det leder lätt till ett felköp. Se till att din nya smartphone har tillräckligt med prestanda för att täcka upp dina behov. Långt ifrån alla behöver däremot en smartphone med den allra bästa prestandan.https://www.fenzie.se/page/kampanj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar