Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 11 april 2017

One Plus 3T Midnight BlackOne Plus 3T Midnight Black Edition är en begränsad version av en redan fantastisk smartphone. Det enda som skiljer denna variant mot den vanliga är endast färgen och i övrigt är det samma telefon.
Den har en matt svart yta och One Plus har testat trettio olika nyanser av svart innan de blev nöjda.
One Plus 3T har en unibody konstruktion och är nästan helt konstruerad av metall.
Detta är en mobiltelefon med oerhört bra prestanda och dessutom till ett billigare pris än de flesta konkurrenters. Man får mycket mobil för pengarna när man köper en mobiltelefon från One Plus men tyvärr känner inte den stora allmänheten till denna juvel till mobiltelefon.
Den har en AMOLED display på 5,5 tum och denna display har 1080×1920 pixlar. Pixeltätheten landar därmed på 401 ppi.
Denna smartphone drivs av en fyrkärnig Snapdragon 821 processor på 2,35 GHz samt har ett Ram minne på otroliga 6 GB. När det gäller internminnet har den 128 GB. Minneskapaciteten går inte att utöka eftersom One Plus 3T saknar plats för ett minneskort men det inbyggda minnet borde vara fullt tillräckligt för de allra flesta.
Den främre kameran är på hela 16 Megapixlar och den bakre kameran är även den på 16 Megapixlar och har autofokus, optisk bildstabilisator samt LED blixt.
Det inbyggda batteriet är på 3400 mAh och stödjer snabbladdning via Dash Charge och det innebär att den kan ladda sextio procent fullt på trettio minuter vilket är imponerande.
One Plus 3T har en fingeravtryckläsare i Hemknappen och USB Typ C port så den har lika bra specifikationer som betydligt dyrare flaggskepps mobiler samtliga som den har en fin mer premium aluminum design. Priset på denna smartphone som du beställer direkt från tillverkaren ligger på 4795 kr.
Detta är helt enkelt en mobiltelefon som ligger högt upp på min önskelista.
Operstivsystemet är Android 6.0.1 Marshmallow men med One Plus skinn Oxygen OS version 4.0.2 som är ett skinn som ger stora möjligheter till personlig anpasning av systemet.
Systemet är uppgraderbart till Android 7.1.1 Nougat vilket är den allra senaste versionen av systemet.
Om du väljer den här mobiltelefonen får du något unikt som få i din omgivning äger vilket kommer leda till intresse från dina vänner och bekanta.
Jag personligen föredrar att inte ha samma mobiltelefon som de flesta andra för det är så mycket trevligare att ha något som sticker ut i mängden.
https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar