Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 12 april 2017

Vertu Constellation
Vill du ha en påkostad superlyxig smartphone som kostar flera gånger mer än en ny iPhone bör du kolla in Vertu Constellation. Standard varianten har en prislapp på 6000 dollar vilket direktöversatt blir runt 57 827 kr exlusive moms.
Mobiltelefonen är konstruerad av anodiserad aluminum och är insvept i kalvskin av bästa kvalitet. Den har till och med en knapp som består av en äkta rubin och när du trycker in denna knapp får du tillgång till Vertus ständigt aktiva concierge service som är en personlig assistent på riktigt. Du får kontakt med en riktig människa som kan hjälpa dig att till exempel boka en resa eller boka en reservation på någon lyx restaurang.


Vertu Constellation har en display på 5,5 tum och den har 2560×1440 pixlar så det är förstås en högkvalitativ QHD med utmärkt färgåtergivning och skärpa. Denna display är en safir kristall display så den är oerhört tålig mot repor.


Dina telefon samtal krypteras med hjälp av teknik från Silent Circle som är ett säkerhetsgöretag som gör säker programvara för företag.
Det är naturligtvis bra för dig som ofta har viktiga, topphemliga affärs samtal och som vill vara säker på att ingen avlyssnar dina samtal.
Telefonens specifikationer är dock vad du förväntar dig av vilken modern flaggskepps mobil som helst. På den fronten finner du inget extravagant här. Det är faktiskt så att Vertu Constellation till och med har fjolårets prestanda.
Man betalar ett saftigt pris för den påkostade designen, exlusiviteten och själva märket. Detta är helt enkelt en skrytlur man visar upp för sin omgivning för att markera att man har det extremt bra ställt ekonomiskt.
Vertu Constellation har en fyrkärnig Snapdragon 820 processor på 2,2 GHz och ett Ram minne på 4 GB. Det inbyggda minnet är på 128 GB så den har gott om plats vilket alltid är bra.
Denna smartphone har snabbladdning, trådlös laddning, USB Typ C port samt en fingeravtryckläsare som sitter i Hemknappen under displayen.
Det inbyggda batteriet är på 3220 mAh.
Den bakre kameran är på 12 Megapixlar och har autofokus och dubbel LED blixt. Den främre kameran är på 4 Megapixlar.
Operstivsystemet i mobiltelefonen är Android 6.0 Marshmallow och det är tyvärr inte den senaste versionen av systemet. Att telefonen inte har den senaste och allra bästa prestandan är ju synd eftersom man ju betalar för att få det allra bästa.
I priset ingår inte concierge service tjänsten utan den kostar runt 3000 dollar per år.
https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar