Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 8 maj 2017

Blackberry KEYone. Den säkra mobiltelefonen​.Blackberry KEYone är en helt ny smartphone som släpptes till försäljning nu i April.
När du använder en smartphone från tillverkaren Blackberry kan du vara säker på att extra säkerhets åtgärder vidtas för att skydda din mobiltelefon. Blackberry erbjuder enligt dem själva de mest säkra mobilerna​ med operstivsystemet Android.
En Blackberry KEYone passar både som företagsmobil och för privatpersoner. Om du är anställd på ett företag där mobil säkerhet är viktigt bör en Blackberry KEYone vara den perfekta mobiltelefonen​.
Den ser ut som ett sofistikerat arbetsverktyg med produktivitet i åtanke och det är exakt vad den är.
Luren är tillverkad av en kombination av svart plast och metall. En smidig metallram löper runt telefonens kanter och baksidan består av en mjuk plast. Denna smartphone känns och ser ut som en premium unibody design av hög kvalitet och designen är spännande unik.
Den har en LCD display på 4,5 tum och denna display har 1080×1620 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 433 ppi. Att displayen är ovanligt liten för dagens telefoner beror på att KEYone har ett QWERTY tangentbord placerad under displayen. Tangentbordet gör att du efter att du har vant dig kan skriva olika texter väldigt fort. I mellanslags tangenten finns en fingeravtryckläsare.
I ett senare blogg inlägg kommer jag fokusera mer på detta fantastiska och praktiska​ tangentbord som har många användbara funktioner.
Blackberry KEYone drivs av en åttakärnig Snapdragon 625 processor på 2 GHz och detta är inte en kraftfull topp processor men det finns en genomtänkt anledning till att Blackberry har valt att montera in den här processorn istället orsaken är att just den här processorn är mycket energi effektiv vilket ger en imponerande batteritid.
Ram minnet är på 3 GB och internminnet är på 32 GB och minneskapaciteten går att utöka med ett minneskort på upp till 256 GB.
Förutom fingeravtryckläsare har mobilen snabbladdning via Quick Charge 3.0 och en USB Typ C port.
Det inbyggda batteriet är på hela 3505 mAh och klarar med lätthet mer än en dag på en laddning, det är möjligt att slippa ladda telefonens batteri i två dagar men hur du använder din mobiltelefon påverkar naturligtvis detta.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar och den bakre kameran är på 12 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Den bakre huvudkameran är faktiskt den bästa kamera som någonsin har suttit i en mobiltelefon från Blackberry. Detta säger i och för sig inte så mycket för Blackberry har aldrig varit kända för att ha de bästa kamerorna men det har skett en rejäl uppryckning.Blackberry är tyvärr en väldigt liten och obetydlig mobil tillverkare nu för tiden och det är synd för de tillverkar mycket bra mobiltelefoner. De är mer eller mindre okända här i Sverige och de satsar inte särskilt mycket på marknadsföring här. De är dock ett spännande alternativ till Samsung och iPhone och dessutom säkrare ur säkerhets synpunkt. Av den anledningen har samtliga amerikanska presidenter i modern tid använt Blackberrys smartphones. Det säger nog mycket om vilket gott rykte Blackberry har inom mobil säkerhet.https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar